Välkommen till Veteranerna!

Alla medlemmar i Nacka Golfklubb som fyllt 60 år, eller under året fyller 60 hälsas välkomna i veterangängets gemenskap!

Under golfsäsongen spelar vi tävlingsgolf på tisdagar med starttid från 8.00 – 11.00. Tävlingarna går ut på att ha trevligt tillsammans och därför består spelprogrammet av både lagtävlingar och singeltävlingar. Spelschemat finns på nackagk.se under fliken Veteraner och på golf.se där du anmäler dig. På spelschemat framgår också vilka som är spelledare. Om man känner sig osäker och vill spela ihop med någon, kan man kontakta spelledarna så försöker de ordna saken till det bästa.

Under icke golfsäsong ordnas vinterträffar, årsmötet med glögg i december, ett eller två möten i februari/mars med omväxlande program. Föredrag, regelkunskap, information m.m. står på schemat. Vinterträffarna annonseras på hemsidan.

Den som vill mäta sina krafter i tuffare sammanhang kan kanske platsa i något av Seriespelslagen D60, H60, H70 eller H80. Kontakta i så fall någon av lagledarna i Tävlingskommittén.

Vi vet att många veteraner föredrar att spela golf utan att tävla organiserat. Ni är lika välkomna i veteransammanhang som tävlingshästarna. Förutom års- och vintermötena ordnar vi en högsommarscramble runt juni/juli och en avslutningsscramble i oktober, båda över 9 hål, med en avslutande gemensam lunch på klubben. Det brukar vara uppskattade tisdagar med stor uppslutning. Eftersom tävlingsformen har karaktären av mer lek än allvar passar den utmärkt även för dem som annars väljer bort tisdagstävlingarna.

Kom med! Ha kul! Möt trevliga människor du inte visste fanns! Vill du veta mer om oss så ta kontakt med någon i veterankommittén eller fråga i kansliet.

Bästa golfhälsningar

Veterankommittén