Företagare se hit!

Sedan starten 1994 har Nacka Golfklubb ständigt förbättrats. Från att ha varit en niohålsbana med en barack som klubbhus till att idag innefatta en bra artonhålsbana, range, stort övningsområde samt klubbhus.

Något som inte förändrats är stämningen på klubben. Vi själva ser oss som en landsortsklubb i en storstadsmiljö. På Nacka Golfklubb spelar du arton hål utan att se bebyggelse på något hål.

Nacka Golfklubb är en del av Velamsunds naturreservat vilket ställer krav på oss ur ett miljöperspektiv.

Golfklubbens miljöarbete har uppmärksammats i flera artiklar och vi har även blivit inbjudna att hålla föredrag om vårt miljöarbete på golfmässor.

Ledorden hos oss är vänlighet, öppenhet och enkelhet och på senare år har vi även lagt till mervärde. Just mervärde är någonting vi jobbar dagligen med och i vår vision vill vi ge våra medlemmar och gäster ett mervärde utöver golfen.

Vi tillämpar samma ledord för våra kontakter med de företag vi samarbetar med men lägger där även till flexibilitet. De erbjudanden vi har till företag är ett förslag. Tillsammans skräddarsyr vi sedan lösningar som passar just er.

Tillsammans skapar vi mervärde!