Driving range

Våra driving ranger är belägna mitt emot parkeringen en kort promenad bort.

Första rangen som på klubben kallas ”Främre Rangen” är en Toptracer Range med 10 platser under tak och med Toptracer-teknologi och skärmar för spårning av dina slag och möjlighet till att spela ett 20-tal av ikoniska banor i Toptracer.

Andra rangen som på klubben kallas ”Bortre Rangen” har under 2023 nybyggda öppna utslagsplatser med riktigt fina utslagsmattor omgärdade av konstgräs.

Både Främre och Bortre rangen har bollautomater med Nayax kortläsare där du kan betala med kort via Blip/Chip/Magnetläsare samt betala med Apple Pay eller Google Pay.

Båda bollautomaterna har också Solokortsläsare för betalning med Solokort rabattkort som köps i receptionen.

Priser:

Främre rangen: 45 kr/hink (ca 32 boll)
Bortre rangen: 35 kr/hink (ca 32 boll)

Solokort för medlemmar:
Kort: 50 kr
10 hinkar 350 kr
28 hinkar 850 kr

Aktuellt på rangen

Rangen öppen!

Kortautomat finns på bollmaskinen

2024-04-27 – 2024-04-28 Gröntkort kurs bortre rangen upptagen med 12 platser

Öppettider:

Vi försöker öppna rangen så snart det går att plocka bollar på våren och vattnet i bolltvätten inte fryser och motsvarande sent på hösten.

Under säsong är du välkommen att träna på våra Driving Ranger så länge du ser bollarna.

Vi stänger våra ranger för bollplockning och klippning de onsdagar behov finnes. Håll uppsikt på ”Aktuellt på Rangen” här, eller postningar på vår Facebooksida eller skyltar på parkeringen och på grusvägen mot rangen.
Rangen stänger då onsdag kväll från 18.00 (och vi välkomnar då också frivilliga att hjälpa oss att få ut bollar från kanterna och skogen) till torsdag morgon 09.00.