Onsdagen den 24 april kl 18.30.

Inbjudan till damupptakt 2024.

Varmt välkomna till damernas upptaktsträff inför golfsäsong 2024.

Onsdagen 24 april kl 18.30 i restaurangen på klubben.

Vi berättar om vad damernas golfsäsong har att erbjuda: allt om onsdagsgolf och andra damtävlingar/ aktiviteter samt träningar.

Vi bjuder på kaffe / te och smörgås.

Anmälan gör du på Min golf mellan 7/4- 23/4: Damupptakt

Har du inte deltagit i damgolfens aktiviteter tidigare så är detta ett ypperligt tillfälle att sammanstråla med andra golfentusiaster.

Välkommen

/Damkommittén

25-26 augusti 2023 Damernas höstresa

Till vackra Sigtuna Golfklubb

Genomförda damtävlingar och aktiviteter

4 juni 2023

Fyrmannascramble

Nacka Ladies tävlade en härlig söndag i början på juni i en fyrmanna scramble – ett perfekt sätt att träffa nya spelkamrater och jobba tillsammans i team. Startfältet bestod av 4 st fyrbollar och 3 st trebollar och det var en perfekt eftermiddag vädermässigt för golf – inte för varmt, inte så blåsigt och lagom mycket solsken.

Fyrmannascramble är en  trevlig tävlingsform för spelare i alla kategorier – alla har individuella styrkor och det gäller för laget att utnyttja dessa och spela strategiskt och samarbeta. Kunskap, erfarenhet och skicklighet med klubba och boll spelar stor roll såklart men lika viktigt är uppmuntran och positiva kommentarer. Teamwork och samarbete är nyckeln till framgång i fyrmannascramble. Och de som lyckades allra bäst med detta denna söndag var Charlotte Rydlinge, Sinikka Rissanen och Susanne Lagerwall. Så stort grattis till dem! Och vi andra får ta revansch nästa gång!

Charlotte Rydlinge, Sinikka Rissanen och Susanne Lagerwall!

Tack alla som kom och tävlade med Nacka Ladies!