Nacka Golfklubb söker huvudtränare inför säsongen 2025

Nacka Golfklubb är belägen i vacker skärgårdsnatur på gränsen mellan Nacka och Värmdö kommuner. Det är en skogsbana i en naturskön miljö och går över ett naturreservat. Klubben har ca 1800 medlemmar.

Förutom vår vackra 18-hålsbana finns här också ett fantastiskt övningsområde, en puttinggreen intill första tee och en drivingrange med Toptracer. I klubbhuset finns en mindre shop och en trevlig restaurang.

Vi söker nu en passionerad person som är positiv, engagerad och vill fortsätta utveckla vår utbildningsverksamhet då vår nuvarande tränare går i pension efter 22 år. Vi ser att du har lätt för att samarbeta, kommunicera och god förmåga att strukturera och planera. Du kommer att arbeta i ett team med bland andra klubbchef, kanslipersonal och greenkeeper, där vi tillsammans hjälps åt att driva vår gemensamma utveckling framåt.

Du kommer att jobba med utbildning för alla ålderskategorier och nivåer av golfare, både som privatlektioner och gruppträning, gröntkort kurser, juniorläger mm

Det är meriterande att ha en högre tränarutbildning.

Tjänsten är delvis anställning och som egen företagare. Olika varianter kan diskuteras. Arbetstiderna är varierande och kan skilja sig åt under året.

Urval och intervjuer sker löpande.

Skicka ansökan och personligt brev till klubbchef Anna Gyllander på e-post: anna@nackagk.se

Tillträde under 2025 efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!