Golfamore

Nacka Golfklubb har pausat samarbetet med Golfamore inför 2024.

Beställning av kort går att göra fram tills vårt lager tar slut.

Scrolla ner för beställningsformulär!

Golfamore ger dig möjligheten att spela golf till halv greenfee på över 950 golfbanor i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal, Storbritannien, Irland och Italien.

Du betalar endast 595:- för Golfamore, vilket betyder att du redan efter 2-3 golfrundor sparar pengar.

Du bokar tid eller besöker den golfklubb du vill spela precis som vanligt. På golfbanan visar du upp Golfamorekortet (eller checkar in via appen) och spelar därefter till halv ordinarie greenfee.

>> mer info om Golfhäftet

På Nacka Golfklubb gäller Golfamore helgfria vardagar (Ej vecka 28-31) Vid gruppbokning gäller endast Golfamore om det är efter ö.k.

Välkommen att köpa ditt häfte direkt via formuläret nedan eller i receptionen. Häftet kan du hämta ut i receptionen eller få hemlevererat till din brevlåda. Om du väljer hemleverans så tillkommer 29 kr i leveransavgift. Betalning sker via swish.

Swisha totalbeloppet till: 123 502 1597

Golfhäftet kostar 595 kr
Golfhäftet plus kostar 794 kr
Hemleverans kostar 29 kr

Tack för din beställning!