Info från damupptakten 2024

När Nacka GK´s damer hade upptaktsmöte för säsongen 2024 blev det rekord i antalet deltagare. Mötet gästades av inte mindre än 70 st golfentusiaster.   Det är härligt att se det stora intresset bland våra damer!

Damkomiténs ordförande Christina Holmefalk hälsade alla välkomna till årets golfsäsong samt presenterade damkomitén som i år har 2 st nya medlemmar samt de fyra tävlingsledarna för onsdagsgolfen.

Damkomiténs ledamot Marianne Lundgren redogjorde för säsongens onsdagstävlingar och eclectic.

Information lämnades om årets tävlingar, helgtävlingen 2 juni, Sommarcupen och Ladies Invitational.

Från Nacka GK´s Tävlingskomité deltog Eva Reinius och Madeleine Ohlsson som berättade om Nacka GK´s tävlingsprogram i övrigt för säsongen.

Det bjöds på smörgås med kaffe och te under mötet som var ordnat av vår mycket uppskattade restaurang.

Kontaktuppgifter till Damkomitén hittar ni här på hemsidan. Hör gärna av er om ni har något kul att informera om eller bilder att visa. Det skulle vi uppskatta jättemycket.

Glöm inte heller att vår Facebook-sida ”Nacka GK Ladies ”är öppen för alla gruppmedlemmar att lägga upp golfrelaterat i.

Damkomitén önskar alla damer varmt välkomna till årets säsong och ser fram emot att få se er på banan.

Vid tangentbordet: Ordförande Christina.